Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Farmer Expo Hellas 2015: Εσπερίδα για την κτηνοτροφία και τις ιδιαίτερες καλλιέργειες

Εσπερίδα της ομάδας παραγωγών «Γαιοφαινόμενο» με θέμα τη χρήση και τα οφέλη στην κτηνοτροφία του ζεόλιθου και των προβιοτικών, αλλά και τα οφέλη στη γεωργία από τη χρήση ζεόλιθου και κομπόστ γαιοσκώληκα.

Η Farmer Expo Hellas 2015, η οποία θέτει ως προτεραιότητά της την ανάπτυξη της καινοτομίας στην πρωτογενή παραγωγή και την εκμηχάνιση του αγροτικού κλάδου, φιλοξενεί για πρώτη φορά μια υψηλού επιπέδου εκδήλωση στην οποία εκτός των ανωτέρω θα παρουσιαστεί και η συμβολαιακή γεωργία ιδιαίτερων καλλιεργειών. Την επιστημονική επιμέλεια της εσπερίδας έχουν αναλάβει τα μέλη της ομάδας συνεργατών Γαιοφαινόμενο (http://gaiophainomeno.blogspot.gr/).

Η ομάδα Γαιοφαινόμενο εκμεταλλεύεται τα ιδιόκτητα αγροκτήματα των μελών της με καινοτόμες καλλιέργειες, οι οποίες, βάσει μακροχρόνιων ερευνών που έχουν γίνει, κατοχυρώνουν ένα ασφαλές εισόδημα για όλους τους εμπλεκόμενους συνεργάτες. Με γνώση των αναγκών της παγκόσμιας αγοράς, προχωρά σε ευρεσιτεχνίες προϊόντων για τη μεγαλύτερη διασφάλιση του πρωτογενούς τομέα. 

Πρόγραμμα εσπερίδας

16. 00 Έναρξη ημερίδας- Χαιρετισμός διοργανωτή
Βασίλειος Γιαγκάζογλου, Γαιοφαινόμενο
Ενότητες ημερίδας
- Ζεόλιθος- κομπόστ γαιοσκώληκα- ζωντανός γαιοσκώληκας: χρήση και οφέλη στη γεωργία. 
- Ζεόλιθος και προβιοτικά: χρήση και οφέλη στην κτηνοτροφία.
- Συμβολαιακή Γεωργία ιδιαίτερων καλλιεργειών.
17.00 Πέρας των ενοτήτων- Συμπεράσματα- συζήτηση με το κοινό

Μετά το πέρας της ημερίδας θα ακολουθήσει συνάντηση παραγωγών κι επισκεπτών της Farmer Expo Hellas με τα μέλη του Γαιθοφαινομένου στο περίπτερο της ομάδας.

Συντονιστής της ημερίδας είναι ο Θανάσης Αντωνίου, δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του περιοδικού Logistics & Management, σύμβουλος επικοινωνίας/ υπεύθυνος συνεδρίων & εκδηλώσεων Farmer Expo Hellas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου