Μάρτιος: Άγρια φαγώσιμα χόρτα της Ελλάδας
Άγρια φαγώσιμα χόρτα της Ελλάδας
Γαιδουράγκαθο-Silybum marianum
Γάλλιο-Galium aparine
Ζοχός-Sonchus oleraceus
Καρότο άγριο-Daucus carotas
Καυκαλήθρα-Tordylium apulum
Λάπαθο-Rumex sp.
Ξινολάπαθο-Rumex sp.
Μάραθος-Foeniculum vulgare
Μολόχα-Malva silvestris
Μποράντζα-Borago officinalis
Πεντάνευρο-Plantago major
Πεντάνευρο το λονχοειδές-Plantago
lanceolata
Ραδίκι κιχώριο-Cichorium intybus L.
Ραπανίδα-Raphanus raphanistrtum L.
Σέσκλο-Beta-vulgaris
Σινάπι(λαψάνα)-Sinapis alba L.
Σιναπόβρουβα-Brassica nigra L.
Σκόρδο άγριο-Allium sativum
Σπαράγγια-asparagus-apbyleus
Τραγοπώγων ο πρασόφυλλος-Tragopogon
porrifolius
Τσουκνίδα-Urtica dioica
Χηροβότανο-Helminthotheca echioides
L.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου