Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Κάλεσμα για φωτοεξόρμηση στην Μονεμβασιά


Οι ΦΩΤΟΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, μαζί με την EΛEYΘEPH ΣΠOYΔH ΦΩTOΓPAΦIAΣ και την φωτομάδα του ASH IN ART σας προτείνουμε να εγκαταλείψετε τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης και τις...
εικονικές περιπλανήσεις στο διαδίκτυο, και να φωτοπεριπλανηθούμε ολοι μαζί το Σαββατοκύριακο 15+16 Μαρτίου 2014 στην πανέμορφη Μονεμβασιά για αποτυπώσεις φρέσκων  στιγμων και μοναδικών τόπων...

Η εκκίνηση θα γίνει το Σάββατο 15 Mαρτίου 2014, ωρα 07.30 το πρωί απο την πλατεία Κοραή του Πειραιά με πούλμαν και η επιστροφη στο ιδιο σημείο το επόμενο βραδυ κατα τις 21.30. Θα ακολουθήσουμε την διαδρομή μέσω Λεωνιδίου, Μονής Ελώνης, Κοσμά, Κυπαρισσιού, Γέρακα με τελικό προορισμό την Μονεμβασιά. Η επιστροφή την επομενη ημέρα μεσω Σπάρτης και εθνικής οδού.

Το κόστος ειναι 90 ευρω και περιλαμβάνει ολες τις διαδρομές με το πούλμαν, την διανυκτέρευση και το πρωινό στο ξενοδοχείο καθως και ολες τις φωτοσυμβουλές καθόλη την διάρκεια της εκδρομής.

 Oλοι οι φωτογραφόφιλοι και οι φίλοι σας ειστε ευπρόσδεκτοι στην μεγάλη κι ευχάριστη φωτογραφική μας παρέα, δηλώνοντας έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο 6932305880 ή στο kimon@otenet.gr Kίμων Aξαόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου