ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΛΑΩΝ
( Κ.Π.Ε. Μολάων )
Μολάοι 8-2-2013
Τηλ: 2732024175
Fax:2732023158
Mail:kpe-molaon@sch.gr
Site:www.kpemolaon.gr
Blog:www.kpemolaon.blogspot.gr
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Μολάων, σας
ενημερώνει ότι θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του
πολιτιστικού συλλόγου κυριών και δεσποινίδων της Συκιάς, τα εργαστήρια με
τίτλο:
«Χρήσιμες
τεχνικές οικιακής οικονομίας: Θεωρία και πράξη»
Πρόγραμμα σεμιναρίου
«Χρήσιμες τεχνικές
οικιακής οικονομίας: Θεωρία και πράξη»
Συκιά 2013
Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013
«Τσαϊτια-
Γκόγκες – καλτσούνια»
|
Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013
«Ελιές-
λάδι– προϊόντα ελιάς»
|
Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013
«Παστά
–κρέας – ψάρια –λουκάνικα»
|
Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013
«Γαλακτοκομικά
– γιαούρτι – τυρί – μυζήθρα»
|
Τρίτη 5 Μαρτίου 2013
«Παραδοσιακό
σαπούνι»
|
Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013
«Παραδοσιακό
ψωμί – παξιμάδια»
|
Τρίτη 12 Μαρτίου 2013
«Βότανα -
γιατροσόφια – καλλυντικά»
|
Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013
«Λαχανικά
– φρούτα: Τεχνικές συντήρησης – παρασκευή κομπόστας, μαρμελάδας»
|
Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013
Παραδοσιακά
γλυκά – Πασχαλινές συνταγές
|
Η διάρκεια όλων των σεμιναρίων θα είναι από τις
9.00 το πρωί
μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΛΑΩΝ
( K.Π.E. Μολάων )
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Μολάων, σας
ενημερώνει ότι θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στην μαθητική
εστία Μολάων, τα εργαστήρια με τίτλο: «Χρήσιμες
τεχνικές οικιακής οικονομίας: Θεωρία και πράξη»
Πρόγραμμα σεμιναρίου
«Χρήσιμες τεχνικές
οικιακής οικονομίας: Θεωρία και πράξη»
Μολάοι 2013
Παρασκευή 22
Φεβρουαρίου 2013
«Τσαϊτια-
Γκόγκες – καλτσούνια»
|
Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013
«Ελιές-
λάδι– προϊόντα ελιάς»
|
Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013
«Παστά
–κρέας – ψάρια –λουκάνικα»
|
Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013
«Γαλακτοκομικά
– γιαούρτι – τυρί – μυζήθρα»
|
Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013
«Παραδοσιακό
σαπούνι»
|
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013
«Παραδοσιακό
ψωμί – παξιμάδια»
|
Παρασκευή 5 Απριλίου 2013
«Βότανα -
γιατροσόφια – καλλυντικά»
|
Παρασκευή 12 Απριλίου 2013
«Λαχανικά
– φρούτα: Τεχνικές συντήρησης – παρασκευή κομπόστας, μαρμελάδας»
|
Παρασκευή 19 Απριλίου 2013
Παραδοσιακά
γλυκά – Πασχαλινές συνταγές
|
Η διάρκεια όλων των σεμιναρίων θα είναι από τις
16.00 το απόγευμα
μέχρι τις 19.00 το βράδυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου