Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΜΟΛΑΩΝ
( Κ.Π.Ε. Μολάων )
Μολάοι    8-2-2013
Τηλ: 2732024175
Fax:2732023158
Mail:kpe-molaon@sch.gr
Site:www.kpemolaon.gr
Blog:www.kpemolaon.blogspot.gr
                                                                                            
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Μολάων, σας ενημερώνει ότι θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου κυριών και δεσποινίδων της Συκιάς, τα εργαστήρια με τίτλο:
«Χρήσιμες τεχνικές οικιακής οικονομίας: Θεωρία και πράξη»

Πρόγραμμα σεμιναρίου

«Χρήσιμες τεχνικές οικιακής οικονομίας: Θεωρία και πράξη»
Συκιά 2013

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013
«Τσαϊτια- Γκόγκες – καλτσούνια»


Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013
«Ελιές- λάδι– προϊόντα ελιάς»


Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013
«Παστά –κρέας – ψάρια –λουκάνικα»


Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου  2013
«Γαλακτοκομικά – γιαούρτι – τυρί – μυζήθρα»


Τρίτη 5 Μαρτίου 2013
«Παραδοσιακό σαπούνι»




Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013
«Παραδοσιακό ψωμί – παξιμάδια»


Τρίτη 12 Μαρτίου 2013
«Βότανα - γιατροσόφια – καλλυντικά»


Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013
«Λαχανικά – φρούτα: Τεχνικές συντήρησης – παρασκευή κομπόστας, μαρμελάδας»


Παρασκευή 15 Μαρτίου  2013
Παραδοσιακά γλυκά – Πασχαλινές συνταγές




Η διάρκεια όλων των σεμιναρίων θα είναι από τις
9.00 το πρωί  μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΜΟΛΑΩΝ
( K.Π.E. Μολάων )

                                                                                            
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Μολάων, σας ενημερώνει ότι θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στην μαθητική εστία Μολάων, τα εργαστήρια με τίτλο: «Χρήσιμες τεχνικές οικιακής οικονομίας: Θεωρία και πράξη»

Πρόγραμμα σεμιναρίου

«Χρήσιμες τεχνικές οικιακής οικονομίας: Θεωρία και πράξη»
Μολάοι 2013

Παρασκευή  22 Φεβρουαρίου 2013
«Τσαϊτια- Γκόγκες – καλτσούνια»


Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013
«Ελιές- λάδι– προϊόντα ελιάς»


Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013
«Παστά –κρέας – ψάρια –λουκάνικα»


Παρασκευή 15 Μαρτίου  2013
«Γαλακτοκομικά – γιαούρτι – τυρί – μυζήθρα»


Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013
«Παραδοσιακό σαπούνι»


Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013
«Παραδοσιακό ψωμί – παξιμάδια»


Παρασκευή 5 Απριλίου 2013
«Βότανα - γιατροσόφια – καλλυντικά»


Παρασκευή 12 Απριλίου 2013
«Λαχανικά – φρούτα: Τεχνικές συντήρησης – παρασκευή κομπόστας, μαρμελάδας»


Παρασκευή 19 Απριλίου 2013
Παραδοσιακά γλυκά – Πασχαλινές συνταγές




Η διάρκεια όλων των σεμιναρίων θα είναι από τις
16.00 το απόγευμα  μέχρι τις 19.00 το βράδυ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου