Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013


Ελληνικοί συνεταιρισμοί και ελληνικά αγαθά σε διεθνείς αγορές


Εκδήλωση παρουσίασης 10 μεγάλων Ελληνικών Συνεταιρισμών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στις 19.00μ.μ. στο ξενοδοχείο Stanley της Αθήνας. Το θέμα της εκδήλωσης θα είναι: «Ελληνική γαστρονομία και προώθηση Ελληνικών Προϊόντων στις Διεθνείς αγορές».


Oι Συνεταιρισμοί που θα παρουσιαστούν είναι οι εξής: Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών,Αγρ.Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου,ΕΑΣ Ζακύνθου,ΕΑΣ Καβάλας,Α.Σ.Κροκοπαραγωγών Κοζάνης,Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου,ΕΑΣ Νάξου,Κουρέλλας Α.Ε.Γαλακτομικά,Vaeni Νάουσα,ACN Naoussa.
Κύριος ομιλητής θα είναι ο γραμματέας της ελληνικής κοινότητας των Βρυξελλών κος Γιώργος Μάλλιαρης υπεύθυνος για την  προώθηση των ελληνικών προϊόντων καθώς και της ελληνικής γαστρονομίας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Επίσης θα μιλήσουν ο Δ/ντης του STAR Σταμάτης Μαλέλης και ο Γιώργος Καραμέρος για το Greekfoodtv.gr που είναι ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν αντιπροσωπείες από την Κίνα, τη Ρωσία, την Πολωνία, εξαγωγείς, όλα τα ΜΜΕ και εκπρόσωποι του Υπουργείου Γεωργίας. 

Δείτε την πρόσκληση της εκδήλωσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου