Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΚΑΠΕ: Διαγωνισμός φωτογραφίας «Εστιάστε στην Ενέργεια»


Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), στο πλαίσιο του έργου «10ACTION», διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας για μαθητές γυμνασίων και λυκείων της χώρας μας. Στόχος του έργου, που συντονίζει το πολυτεχνείο της Μαδρίτης (UPM), και συμμετέχουν οργανισμοί από πέντε ευρωπαϊκές χώρες, είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και έμμεσα των οικογενειών τους σχετικά με ενεργειακά - περιβαλλοντικά ζητήματα και η βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς τους.
Θέμα του διαγωνισμού
Στο διαγωνισμό, οι μαθητές καλούνται να τραβήξουν φωτογραφίες που παρουσιάζουν ή αναδεικνύουν τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της ενέργειας γενικότερα, στη καθημερινότητα.
Το θέμα μπορεί να απεικονιστεί με πολλούς τρόπους, μπορείτε να βρείτε ενδεικτικές φωτογραφίες εδώ.
Βραβεία
Οι νικητές του διαγωνισμού θα μοιραστούν χρηματικά βραβεία των 3.000+ ευρώ. Οι τελικοί 3 νικητές θα κερδίσουν ένα ταξίδι στη Μαδρίτη μαζί με έναν κηδεμόνα.
Λήξη διαγωνισμού: 20 Μαΐου 2012
Μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα διοργανωθεί έκθεση στη χώρα μας όπου θα παρουσιαστούν όλα τα έργα των μαθητών. Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, αλλά και για τον τρόπο που θα μας στείλετε τις φωτογραφίες σας φωτογραφίας μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου