Βιολογικά προϊόντα από το ΑΠΘ μέχρι το καλοκαίρι
Το καλοκαίρι αναμένεται η πρώτη σοδειά του βιολογικού αγροκτήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής.
Το βιολογικό αγρόκτημα, που δημιουργείται σε έκταση 20 στρεμμάτων στην περιοχή της Θέρμης, εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο μέχρι το Μάιο.
Εκτός από την εκπαίδευση των φοιτητών, ο βιολογικός αγρός θα χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή προϊόντων που θα καλύπτουν μέρος των διατροφικών αναγκών των περίπου 2.500 εργαζομένων στο πανεπιστήμιο.
Το βιολογικό αγρόκτημα, που δημιουργείται σε έκταση 20 στρεμμάτων στην περιοχή της Θέρμης, εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο μέχρι το Μάιο.
Εκτός από την εκπαίδευση των φοιτητών, ο βιολογικός αγρός θα χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή προϊόντων που θα καλύπτουν μέρος των διατροφικών αναγκών των περίπου 2.500 εργαζομένων στο πανεπιστήμιο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου